"Vi hjelper deg å nå dine kompetansemål i 2017"


PowerPivot - Power BI seminar

Kursavgift: kr 750 | Varighet: 1 dag

Beskrivelse:

Glasspaper inviterer til seminar der du kan lære hvordan Power BI med Excel Power Pivot og PowerQuery kan forvandle og styrke virksomheten din presist og veldig effektivt.

Dette er ikke et kurs! Deltagerne vil ikke bruke pc under seminaret. Tempoet er høyt, innholdet omfattende og du får god oversikt over mulighetene som ligger Excel Power BI.

Ta fullstendig eierskap av dine forretningsdata. Med BI-verktøyene demonstrert på seminaret får du oversikt over muligheter som du helt sikkert har savnet. Arbeidsmengden for å håndtere rapportering, analyser og visualisering av kritiske og nyttige måltall blir redusert til «mikroskopiske» i forhold til klassisk uthenting og bearbeiding av forretningsdata.

Praktisk informasjon:
Sted: Glasspaper AS, Brynsveien 12, 0667 Oslo
Varighet: 09.00-11.30
Lett servering: Frukt, kjeks, kaffe, te .m fl
Avbestilling Deltakere som ikke avbestiller seminaret innen 5 virkedager før seminar gjennomføring eller kan framlegge sykemelding for fravær, vil bli fakturert pålydende 500,- NOK. For ikke møtt.
(Dette for å sikre at deltakere som melder seg på møter opp på seminaret) Seminarplassen kan bli overført til en kollega uten kostnad.

Målgruppe:

Dette seminaret passer best for Excel brukere som enten vurderer eller skal begynne å ta i bruk PowerPivot og Power BI. Seminaret er ikke egnet for erfarne brukere av disse verktøyene!

Om foredragsholder: Helge Klungland
Helge Klungland er en av Norges desidert beste instruktører innenfor sitt felt. Han har MBA-utdannelse fra Danmark og har jobbet med lønnsomhetsanalyser og utvikling av økonomiske modeller i Oljedirektoratet. Som instruktør er han anerkjent for sin faglige tyngde og evne til å inspirere sine kursdeltagere. Han har tidligere bl.a holdt bedriftsinternt Excel kurs hos VNG, BKK, Noraudit, Seadrill, National Oilwell, Aberdeen Property Investors, HP, Danica Pensjon og Lindorff.
Innhold:


Del 1: Uttrekk av forretningsdata fra ulike kilder

  • VERKTØY I BRUK: Microsoft Power Query; Lage egne kolonner – Duplisere tabeller og kolonner – slå sammen spørringer – Transformere – Trimme data – Kalkulere data (bruk av M) –Redigering av kode – endre kilde med mer.
  • OPPGAVE: Import av forretningsdata fra ulike system (Regnskap, Personal, Produksjon m.m.)
  • PROBLEM: Datakildene ligger i et bredt spekter av forskjellige typer databaser og formater, Excel, Tekst og Access.
  • LØSNING: Koble til kilder, datavask, reorganisering og importere en stor mengde forretningsdata til datamodellen.

Del 2: Bygge et dynamisk, oppdatert og strålende Dashboard

  • VERKTØY I BRUK: Microsoft PowerPivot, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint samt Microsoft Power BI (Desktop og Online versjonene), Office 365 Enterprise E5
  • OPPGAVE: Opprette relasjoner i datamodellen, kalkulasjoner og utarbeide viktige KPI’er, aggregering og rangering av data, samt forestå nødvendig ned- og opp skalering av modellen. Produsere Dashboard i Excel, i Power BI med opplasting til mobile enheter (Iphone, Ipad osv) i Office 365 løsningen. (Enterprise E5)
  • PROBLEM: Hvordan sette opp en løsning for alle avdelinger i et Master dashbord med evnen til å «drille ned» på hver enhet med relaterte «SUB data» med viktige og informative detaljer.
  • LØSNING: Basert på Enterprise selskapets spesifikasjoner, bygge et raskt, sikkert og profesjonell Dashboard med noen svært overraskende elementer implementert. Klargjort for PC, nett, nettbrett og mobil, klar til bruk og presentert «On the fly» på selve seminaret.Mailen er sendt:

Ditt tips er registrert og sendt!
Vi håper snarlig å se deg på kurs hos oss!

Feilmelding:

OBS! Vi har problemer med å sende ditt tips!

Vi anbefaler deg å sjekke om du har skrevet inn en gyldig mailadresse.

Tips sjefen

Lyst til å delta på dette kurset, men må overbevise sjefen først?

Glasspaper har laget en tips funksjon, som gjør det enklere for deg å overbevise din sjef om at dette kurset er perfekt for deg.
Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktinformasjon, så sender vi relevant informasjon om kurset rett til dine utvalgte kontaktpersoner.
Bruk gjerne funksjonen til å tipse venner og kollegaer om at dette er et nyttig kurs for dem

Kontakt oss

Kompetanse- rådgiver

Ronny Mauseth

917 21 025

roma@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen