Achieve more
med kurs innen Business Skills!


Digital markedsføring

Vil du lære å bruke de digitale verktøyene på en mest mulig effektiv måte? Vi har kursene som gir deg et bedre grunnlag for å lage og lykkes med en digital strategi. Vi tilbyr e-læring med sertifisering, men også åpne klasseromskurs og workshops på det populære temaet.

Digital Marketing Institute:

I samarbeid med Digital Marketing Institute tilbyr Glasspaper e-læringer av høy kvalitet, som fører til anerkjente, industri-godkjente sertifiseringer. Under kan du se vårt utvalg av e-læringer, som består av leksjoner, videoer, selvtester og elektronisk dokumentasjon. 

E-læring: 

Åpne kurs:

I samarbeid med Digital Heads og Lise Fimreite Simensen har vi satt sammen kurs på 4 områder innen digital markedsføring:

Kursholder er Lise Fimreite Simensen. Lise har jobbet med digitale kanaler i ti år, hvor fem av disse årene har vært i Google. Hun har bistått noen av landets største merkevarer med digital strategi, kampanjer og analyser.

Sagt av deltaker: 
"God og inspirerende kursholder, flink til å lære fra seg."


  

Kursene kan tas som åpneklasseomskurs i våre lokaler eller som bedriftsinternt kurs. Alle løp kan skreddersys. Ta kontakt for et uforpliktende tillbud.

 

Digital marketing

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss:

Siren Markussen

+47 91 67 00 51

prosjekt@glasspaper.no

The Digital Marketing Institute offers the most widely taught set of certification standards in digital marketing and selling for learners, educators and industry. With over 18,000 graduates across 100 countries worldwide.


Ta en Digital Marketing Diagnostics test!

Trykk her!


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen