Vi tilbyr bemanning av IT-stillinger i hele Norge


Bemanning IT

/>
Har din organisasjon behov for å leie inn medarbeidere til IT-stillinger bør du kontakte Glasspaper People. Vi har rådgivere som er spesialisert på bemanning til IT-stillinger enten du trenger bemanning til kortere eller lengre oppdrag. Glasspaper People har et unikt konsept i markedet ved at vi er Norges største IT-kursleverandør og har rådgivere spesialisert på bemanning til IT-stillinger, og dermed kan tilby gratis kompetanseutvikling til vikarene din organisasjon ønsker å leie inn.

Bemanning innebærer å få rett person til rett plass til rett tid. Glasspaper People kan vise til meget gode referanser innen bemanning av IT-stillinger. Gjennom å benytte våre bemanningstjenester innen IT får du forutsigbare lønnskostnader ved at du kun betaler for de timene vikaren er i oppdrag for deg. Timeprisen dekker helligdagsgodtgjørelse, sykepenger, pensjon, arbeidsgiveravgift, feriepenger og andre sosiale kostnader. Ved endringer i behovet kan ressursbruken enkelt skaleres opp eller ned.

 

bemanningsbyrå

Glasspaper People er unike i Norge ved at vi kombinerer kursing, rekruttering og utleie av personell for å bygge våre kandidaters kompetanse rundt kundens behov. Vi kan spisse kandidaters kompetanse på den nyeste teknologien dersom kundens behov tilsier dette, til en pris mer konkurransedyktig enn noen andre i markedet. Glasspaper People er spesialisert på bemanning til kortere og lengre oppdrag innen IT, økonomi og administrasjon.

 

Glasspaper People kan tilby IT-bemanning innen et bredt spekter av stillinger. Nedenfor følger et utvalg av stillingskategorier vi kan bistå innen:

  • Support 1-3. linje
  • Serviceteknikere
  • Driftskonsulenter
  • Databaseadministratorer
  • Utviklere
  • Testere
  • Prosjektmedarbeidere
  • Applikasjonspakkere

Har du behov for bemanning innen IT i Osloområdet, Bergen eller Trondheim?
Fyll ut skjemaet nedenfor, eller ring leder for IT-bemanning Egil Thengs 917 18 282. Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale.

 

Benytt vårt oppdragsskjema, så kontakter vi deg!

Navn
Bedrift
E-postadresse
Telefon
Kort oppdragsbeskrivelse
Hvordan kom du i kontakt med Glasspaper?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Rådgiver - Konsulent og Bemanning

Marianne Støen

92035260

ms@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen