Achieve more
med kurs innen Business Skills!


Kurs i Kepner-Tregoe®

Kepner-Tregoe® ble grunnlagt i 1958 inneholder metoder for å videreutvikle menneskers evne til kritisk tenkning. Kepner Tregoe bruker en systematisk tilnærming uavhengig av ekspertise. Kepner Tregoe er en strukturert kritisk tenkning for å bedre kunne analysere problemer, ta beslutninger og for å proaktivt unngå problemer

Kurset gir deg en praktisk trening i problemanalyse, beslutningsanalyse og styring av usikkerheter. Kursmaterialet innholder mange eksempler og man får med Norske KT-maler og dokumenter. I tillegg gis det tilgang til et virtuelt klasserom der KT-kunnskap kan deles. 

Kepner-Tregoe® Foundation kurset er anbefalt av ITIL® som beste praksis for analyse av potensielle problemer i den offisielle Service Operation publikasjonen.

Du kan ta en sertifiseringen i Kepner-Tregoe Foundation. Dette er ikke en del av kurset, men kan gjennomøres i vårt testsenter rett etter kurset.

Instruktør på kurset er Brendan Martin

 

 

Introduksjon til Kepner Tregoe på norsk: Last ned vår PDF

Se en liten video om Problem og Incident Management

 
 

This course is delivered under license from ITpreneurs, and includes Kepner-Tregoe Methodologies and Intellectual Property owned by Kepner-Tregoe. All rights reserved.
The Kepner-Tregoe brand and Intellectual Property are owned by Kepner-Tregoe. All rights reserved

 


 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss:

Business Manager

Trude Dahl Helland

+47 90 86 65 61

prosjekt@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen