Ønsker du ny IT jobb

eller vurderer du nye utfordringer?


Agentavtale / talentakademiet

/>
Markedet mangler spisskompetanse. Det gjør Glasspaper People noe med gjennom vårt talentakademi.
Siden oppstarten av Glasspaper People har vi kurset opp studenter fra høyskoler og universiteter over hele Norge. Spesielt har vi tilført ny kompetanse innen områdene Business Intelligence, SharePoint, .net utvikling, Java og CRM. Også mange talentfulle juniorer som er i jobb, men som ønsker ny jobb har gått gjennom vårt talentakademi. Hvorfor ikke sikre deg både et kompetanseløft helt gratis og ny jobb.
 

Hva er Talentakademiet?

Vårt talentakademi er et individuelt tilpasset kursløp med mål om å tilføre deg spisskompetanse slik at du blir mer attraktiv på arbeidsmarkedet.
Du får tilgang til vår e-læringsportefølje bestående av 5.000 kurs som du kan ta i det tempoet du måtte ønske når du måtte ønske det uansett hvor du befinner deg. I tillegg får du instruktørledet kursing. Vi har knyttet til oss noen av verdens beste instruktører innen sine fagområder. Spesialister fra hele Norge elsker å delta på våre kurs. Ikke nok med det, vi dekker også evt. sertifiseringstester kurset måtte rette seg mot.
 

Hvorfor gjør vi dette?

Du får en unik kompetanse markedet trenger i tillegg til en attraktiv CV. Dette gjør at vi forholdsvis enkelt klarer å finne en relevant jobb for deg hos en arbeidsgiver du har lyst til å jobbe for. Sammen samarbeider vi for å finne deg din neste jobb. Siden oppstarten har alle som har gått gjennom vårt talentakademi fått en relevant jobb de har vært fornøyd med gjennom Glasspaper People. Du får en ny spennende jobb. Din arbeidsgiver får en mer kompetent medarbeider, og Glasspaper får et formidlingshonorar fra selskapet som ansetter deg. Vi tilfører gjennom dette flere attraktive kandidater til markedet til glede for våre kandidater og kunder.
 

Hvem får delta?

Vi har ingen absolutt krav til hvem som får delta. Er du IT-student så har du trolig 1 eller 2 år igjen på ditt høyere studium og B eller bedre i snitt. Er du økonomistudent med spesielt interesse for IT kan du også være aktuell, da som rådgiver og konsulent i større eller mindre konsulentselskaper. Har du noen års erfaring og ønsker å videreutvikle deg anbefaler vi også at du tar kontakt. Kanskje har du lyst til å utvide kompetansen fra kun .net utvikling til også å utvikle i SharePoint eller kanskje ønsker du å gå fra utvikling til å utforske verden som datavarehuskonsulent. Mulighetene er mange!
 

Lyst til å vite mer eller søke?

Send din CV og søknad til talentakademiet@glasspaper.no så vil vi ringe deg for en individuell vurdering.
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Direktør

Thomas Schibbye

410 43 853

ts@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen