Ønsker du ny IT jobb

eller vurderer du nye utfordringer?


Få 100.000 i stipend til kurs

/>
Vurderer du ny jobb og er utvikler eller arkitekt innen .NET, Java eller SharePoint?

Det norske arbeidsmarkedet er preget av stor mangel på oppdatert spisskompetanse. Glasspaper, Norges største IT-kursleverandør og ledende aktør innen rekruttering av personell til IT-bransjen ønsker å bidra til å redusere kompetansegapet. Vi er kanskje den eneste aktøren i markedet som kan utgjøre en forskjell, og det skal vi nå gjøre. Dersom du har en bakgrunn som utvikler innen .NET, Java eller SharePoint og vurderer ny jobb så finnes det ingen andre rekrutteringsbyråer som kan gi deg den verdien Glasspaper kan gi deg. En søknad til oss kan åpne mange dører!

 

Hva må jeg gjøre for å få stipendet?
Send din CV og åpen søknad til stipend@glasspaper.no i løpet av september. Dersom vi skaffer deg ny jobb i løpet av 2014 så får du ikke kun med deg en jobb du har valgt å si ja til fordi du er interessert i jobben, men du får også med deg kursstipend på 100.000 kroner som du kan benytte på kurs i regi av Glasspaper. Som Norges største IT-kurs leverandør kan vi tilby en solid portefølje av både tekniske kurs og metodekurs. Du kan lese mer om dette på www.glasspaper.no. Stipendet varer i 1 år fra du har signert arbeidsavtalen med ny arbeidsgiver.

 

Hvem er stipendet for?
Stipendet retter seg mot deg som har erfaring som utvikler innen .NET, Java eller SharePoint. Det er også et krav om at du er flytende i norsk, muntlig og skriftlig, og at du vurderer å skifte jobb. Stipendet er like aktuelt for junior- som seniorutviklere. Vi opplever at mange juniorer blir mer attraktive i arbeidsmarkedet når de har løftet den formelle kompetansen sin gjennom kurs som tar for seg de nyeste teknologiene. Du vil også i større grad kunne jobbe effektivt og kjenne til de nyeste og mest effektive metodene å jobbe etter eller for arkitekter, rammeverk som Togaf etc. Som seniorutvikler har du sikkert en solid bakgrunn å vise til, men hvor sikker er du på at du arbeider på den mest effektive måten eller kjenner alle bruksområdene innen teknologien du er mest interessert i? Stipendet vil være et kompetanseløft til fordel for deg og din arbeidsgiver. Kanskje vurderer du ny jobb og aldri får tid til å gå på kurs fordi din nåværende arbeidsgiver driver rovdrift på deg eller de ønsker ikke å bruke penger på kurs for å spare penger. Dette er din sjanse til å lære fra noen av Europas beste instruktører.

Må jeg si ja til et jobbtilbud fra Glasspaper?
Nei. Vi er opptatt av at en jobb skal være en god match mellom deg og selskapet. Vi vil aldri tvinge deg inn i en jobb.

 

Har dere mange kunder innen disse områdene?
Ja! Forrige måned lå det alene ute knappe 200 ledige stillinger kun innen .NET, og dette er bare toppen av isfjellet. Mange av disse bedriftene med behov er i dag kunder av Glasspaper og selskaper vi kjenner godt. Vi er opptatt av å kartlegge dine ønsker, hva du vil, hvor du ønsker å jobbe. Deretter kan vi bruke våre kontakter og metoder for å bistå med å åpne de rette dørene for deg. En fordel med dette er at du ikke trenger å bruke tid på å orientere deg i markedet. Det hjelper vi deg med. Du slipper å sende mange søknader og CV-er. Vi håndterer jobbsøking for deg og er din sparringspartner underveis. I tillegg så risikerer du ikke at noen uvedkommende får vite at du vurderer ny jobb. Vi kan sjekke ut dine muligheter anonymt. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Hvor mange stipend skal dere dele ut?
Det er ikke satt en øvre grense for antall stipender som skal deles ut, men kandidater som best mulig matcher de kravene arbeidsmarkedet etterspør vil prioriteres. Vi forventer at vi både vil gi stor verdi til seniorer som ønsker å flytte på seg og ser verdien i kurs, og bygge opp juniorer til nye høyder.

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Direktør

Thomas Schibbye

410 43 853

ts@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen