Årets Microsoft Kurspartner 8 år på rad:

2017- 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010!


Ønsker du å få gratis kurs dekket av NAV?

/>
Vi har samlet noe nyttig informasjon slik at du enklere kan få den støtten fra NAV du trenger for å komme ut i arbeid igjen. Kontakt oss i dag for uforpliktende og gratis rådgivning.

Våre rådgivere hjelper deg med å sette opp kurs- og sertifiseringspakker med pris, slik at du har et helt konkret tilbud å sende til NAV. Vi setter opp mulighetene og kostnadene for deg, og opprettholder kontakt med NAV for fakturering, slik at du kan fokusere på å øke din kompetanse.
Kontakt oss i dag for gratis rådgivning


Dersom du ønsker å søke støtte igjennom NAV for å gå kurs hos Glasspaper, så må du kontakte ditt lokale NAV kontor og din saksbehandler!

Under er noen eksempler på hva vi kan hjelpe med, enten det gjelder generell kompetanseheving eller omskolering:

  • Du har noe IT kunnskap fra tidligere, men trenger kurs/sertifisering slik at du stiller sterkere blant andre kandidater i markedet. Det er for eksempel økende behov i markedet for blant annet 1.linje support på Windows, SharePoint, Office 365, Nettverk (Cisco), VMware og sikkerhet.
  • Du har kanskje erfaring med prosjektarbeid/prosjektledelse men mangler sertifisering som beviser din kunnskap. Vi tilbyr kurs innen PRINCE2, MOP, og Scrum m.m. Slik at du kan jobbe med prosjektledelse innen flere bransjer.
  • Kanskje du ønsker å jobbe innen det offentlige? Offentlige instanser opparbeider seg ofte et rammeverk og en metodikk å jobbe etter. Typiske er ITIL, ISO, og Kepner-Tregoe osv.
  • Dersom du er helt fersk innen IT verdenen, har vi likevel en rekke kurs for å bygge opp din kompetanse. For eksempel kan du kombinere MTA Foundamentals kursene som er nybegynner kurs innen Server, SQL og utvikling og videre med klasseromkurs og Training on Demand, for å starte til sertifiseringsløp innen Microsoft og oppnå MCSA sertifiseringene.

For mer nyttig informasjon, vennligst gå til NAV sin Opplæringsside

 

Vi i Glasspaper administrasjonen, kan tilby deg både et kurs og sertifiseringsløp, og fortelle deg hvilken jobber som er attraktive i markedet gjennom Glasspaper People, som til daglig rekrutterer dyktige konsulenter, IT personell, Daglig ledere, 1.linje support, Vikarer etc.

Lykke til videre i jobb jakten! Vi heier på deg! 

 


Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss for rådgivning i dag!

Kurs og opplæring

23246900

kurs@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen