Glasspaper as - din komplette
kompetanse og karrierepartner!


E-læring

/>
Dagens ansatte må raskt kunne utvikle ferdigheter i et bredt spekter av økonomiske og teknologiske fag. Umiddelbar tilgang til læringsressurser som er kvalitetssikret og godkjent vil da være av stor verdi. Organisasjoner trenger en læringsløsning som kan dekke behovene til alle deler av organisasjonen, som enkelt kan knyttes inn mot bedriftens strategi og mål, og som effektivt balanseres med bedriftens IT-infrastruktur.
   

Om XtraMile

Organisasjoner investerer i opplæring for å oppnå endring, men noen ganger mislykkes man i å oppnå resultatene man ønsker. Forskning viser at ca. 80% av kompetanseprosjekter mislykkes p.g.a manglende aktiviteter i forkant og etterkant av selve kurset. Økt fokus på disse aktivitetene vil derfor drastisk forbedre resultatene i dine kompetanseprosjekter. XtraMile metodikken strømlinjeformer og automatiserer mange av disse prosjektene. 

 

Om Books24x7

Med bare noen få museklikk kan dine ansatte få tilgang til og søke på tvers av et bredt utvalg av bøker fra verdens ledende autoriteter innen næringsliv, teknologi og andre felt. Kraftig søketeknologi hjelper dine ansatte med å raskt finne de mest nyttige bøkene og ikke minst inn på de mest relevante kapitlene. Books24x7 hjelper fagfolk på tvers av alle disipliner og bygger bro over gapet mellom hva de vet og hva de trenger å vite for å skape effektive prosesser i bedriften.

 

Om Skillsoft

Vi er distributør for Skillsoft sine e-læringskurs i det nordiske markedet. Dette samarbeidet gir Glasspaper en unik rolle innen denne formen for opplæring og vi kan tilby det nordiske markedet over 5500 e-læringskurs innenfor fagområdene IT, Business & Management og Compliance Training. De aller fleste kursene kan enten kjøpes enkeltvis, eller som en del av et "kursbibliotek". Kursene kan enten kjøres fra våre servere, eller fra kundens servere.

 

Training On Demand - offisielle, digitale kurs av høy kvalitet fra Microsoft, Oracle og VMware

Lær deg det du trenger når det passer deg! Training On Demand er fleksibelt, og gir opplæring av høy kvalitet. Det er forutsigbart og sparer tid og penger (ingen avlysninger eller reisekostnader).
Training On Demand passer perfekt for deg som trives med å studere på egen hånd, og som har vanskeligheter med å være borte fra jobb flere dager i trekk!

Les mer om Training On Demand

 

Pris / bestilling

Ønsker du mer informasjon og demonstrasjon av kursene?
Kontakt Tom-Erik Haug på telefon 900 19 480 eller e-post tom-erik@glasspaper.no
  
 
  
 
  
  
 
  

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Tom-Erik Haug

900 19 480

tom-erik@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen