Vi har egne rådgivere spesialisert på rekruttering til it-stillinger


Rekruttering IT – search & select

/>
Har din organisasjon behov for å rekruttering innen IT, enten det er konsulenter, driftspersonell, it-support, systemutviklere, arkitekter, prosjektledere, testere med mer? Da bør du vurdere Glasspaper.

Vi er en IT-kompetansebedrift som er spesialisert på rekruttering til IT-avdelinger og IT-selskaper. Vår spisskompetanse er å attrahere (search) og velge ut (selection) personell med IT som fagfelt. Vi har som eneste aktør i bransjen (rekruttering IT) anledning til å kombinere it-kursing med it-rekruttering. Gjennom denne kombinasjonen skaper vi et reelt konkurransefortrinn for våre it-kunder og it-kandidater.

 

Rekruttering IT - Hvorfor bruker våre kunder oss?

Motivene for å benytte våre tjenester innen rekruttering IT varierer fra kunde til kunde. Vi kan gjennomføre hele eller deler av rekrutteringsprosessen avhengig av våre kunders kompetanse, tid og behov. Tilbakemeldinger fra våre kunder viser at følgende årsaker er bakgrunnen for hvorfor de benytter Glasspaper ved rekruttering av IT-personell.

 • Våre kunder ønsker en rekrutteringsleverandør som forstår it-fagfeltet godt. Som et selskap med rådgivere spesialisert på rekruttering til sine IT-områder (utvikling, infrastruktur og / eller it-salg etc.) opplever flere av våre kunder at vi er gode sparringspartnere i hele prosessen fra jobbanalyse, utforming av stillingsannonser, kartlegging av markedet til attrahering og utvelgelse av kandidater. 
 • Vi har meget dyktige hodejegere som ikke kun fokuserer på aktive jobbsøkere, men jobber aktivt for å attrahere passive jobbsøkere (IT-spesialister som ikke er på utkikk etter ny jobb, men som kan la seg friste av rett mulighet).
 • Flere av våre kunder sliter med å finne gode nok IT-spesialister på egenhånd og benytter derfor Glasspaper når de har behov for rekruttering av IT-spesialister.
 • Flere av våre kunder vet at den største kostnaden ved rekruttering er feilrekruttering, enten å ikke velge ut den beste kandidaten til stillingen (lavere produktivitet) eller feil kandidat (medfører store merkostnader). Glasspaper kan tilby ledende utvelgelsesprosesser (select) for å maksimere sannsynligheten for at din bedrift velger rett IT-spesialist. 
 • Som eneste leverandør i markedet kan vi tilby våre kunder å kartlegge IT-spesialisters kompetanse i dybden gjennom å benytte Norges beste IT-instruktører i kvalitetssikringen av kandidater.
 • Vi tar ansvar og driver rekrutteringsprosessene for å maksimere sannsynligheten for å besette stillingen med rett IT-spesialist til rett tid. 
 • Gjennom å sette ut hele eller deler av rekrutteringsprosessen til oss, sparer våre kunder tid som kan benyttes til salg, produksjon og ledelse.
 • Våre rekrutteringsprosedyrer søker å sikre at IT-spesialister som får jobb eller ikke får jobb gjennom prosessen sitter igjen med et godt inntrykk av Glasspaper og oppdragsgiver.
 • Ved rekruttering av IT-spesialister har vi et fortrinn ved at vi har opparbeidet oss et solid nettverk av IT-spesialister som kan være en match mot oppdrag vi får fra våre kunder. 
 • Vi gir deg muligheten til å «hire for attitude og train for skills» gjennom vår kombinasjon av kursing og it-rekruttering.
 • Vi kan vise til gode referanser innen både offentlig og privat sektor.

 

Rekruttering IT behov? Ta kontakt for å bli bedre kjent med oss

Ønsker du å høre mer om våre prosesser og erfaringer eller motta et tilbud fra oss, så velkommen til å ta kontakt med oss på nymedarbeider@glasspaper.no eller telefon 410 43 853 og vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Daglig leder Glasspaper People - bemanning og rekruttering

Tom-Erik Haug

900 19 480

tom-erik.haug@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2008!