Vi rekrutterer ledere, IT, økonomi og administrativt personell.


Rekruttering innen HR, markedsføring og salg

/>
Områdene HR, markedsføring og salg er i stor endring hvor teknologi står stadig mer sentralt i jobbutførelsen. Glasspaper People har rådgivere som rekrutterer til både høyere og lavere stillinger innen HR, markedsføring og salg, både search og select.

Vi har et bredt nettverk i bransjen og kan vise til ledende search-prosesser og verktøy. Mange av våre kunder ønsker også vår rekrutteringstjeneste select, hvilket innebærer at vi bistår i å kartlegge kandidater i dybden utover det en vanlig intervjuprosess avdekker. Search & select prosesser er utfordrende og krever et tett samarbeid mellom vår oppdragsgiver og våre spesialister innen rekruttering. Våre kunder har som oftest et ønske om at deres fagpersonell innen HR, markedsføring og salg skal mestre sitt fagfelt samtidig som de skal ha eller tilegne seg nødvendig IT-kompetanse for å utføre sitt arbeid effektivt. Da er Glasspaper People en god samarbeidspartner. 

 

Glasspaper People kan tilby rekruttering innen et bredt spekter av stillinger innen HR, markedsføring og salg. Nedenfor følger et utvalg av stillingskategorier vi har solid erfaring med å levere til:

  • Salgsleder, salgssjef, sales executive, KAM, AM, salgskonsulent og salgsingeniør (til IT-bransjen)
  • HR-leder og HR-spesialister
  • Markedsdirektør, markedssjef, digital markedsfører, digitalt forretningsutvikler og innholdsmarkedsfører

 

Vederlagsfri kursing som en ekstra tjeneste når du benytter Glasspaper People til rekruttering for å dekke dine behov:

Rekruttering innen Økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring  

Glasspaper People er en del av Glasspaperkonsernet. Glasspaper Learning er en av Norges største kursleverandører. Ved å benytte Glaspaper People til rekruttering får du som kunde vederlagsfri kursing som kan benyttes på den rekrutterte medarbeideren, eksempelvis digital markedsføring, prosjektledelse som Prince2, Få ting gjort (FTG), konfliktløsning, medarbeidersamtalen, coachingferdigheter for ledere, gode og levende presentasjoner med mer.

Vurderer du å rekruttere personell innen HR, markedsføring og salg? Fyll ut skjemaet nedenfor, eller ring CEO i Glasspaper People, Thomas Schibbye på telefon 410 43 853 i dag og vi vil kontakte deg i løpt av kort tid for en uforpliktende samtale.

 

Benytt vårt oppdragsskjema, så kontakter vi deg!

Navn
Bedrift
E-postadresse
Telefon
Kort oppdragsbeskrivelse
Hvordan kom du i kontakt med Glasspaper?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Daglig leder Glasspaper People AS

Thomas Schibbye

410 43 853

ts@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen