Vi har egne rådgivere spesialisert på rekruttering til økonomistillinger


Rekruttering innen økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring

/>
Områdene økonomi, regnskap, bank, lønn, finans og forsikring er i stor endring hvor teknologi står stadig mer sentralt i jobbutførelsen. Glasspaper People har rådgivere som rekrutterer til både høyere og lavere stillinger innen økonomi, regnskap, bank, lønn, finans og forsikring, både search og select.

Gjennom våre search-prosesser er vi opptatt av å søke etter den beste kandidaten i markedet rettet mot din organisasjons behov. Som en del av våre rekrutteringsprosesser så gjennomfører vi daglig search på vegne av våre kunder innen fagområdene økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring. Vi har et bredt nettverk i bransjen og kan vise til ledende search-prosesser og verktøy. Mange av våre kunder ønsker også vår rekrutteringstjeneste select, hvilket innebærer at vi bistår i å kartlegge kandidater i dybden utover det en vanlig intervjuprosess avdekker. Search & select prosesser er utfordrende og krever et tett samarbeid mellom vår oppdragsgiver og våre spesialister innen rekruttering. Våre kunder har som oftest et ønske om at deres fagpersonell innen økonomi, regnskap, bank, lønn, finans og forsikring skal mestre sitt fagfelt samtidig som de skal ha eller tilegne seg nødvendig IT-kompetanse for å utføre sitt arbeid effektivt. Da er Glasspaper People en god samarbeidspartner. 

 

Glasspaper kan tilby rekruttering (search & select) innen et bredt spekter av stillinger. Nedenfor følger et utvalg av stillingskategorier vi kan bistå innen:

  • Finans-, regnskaps og økonomidirektør, sjef & avdelingsleder  
  • Prosjekt og Business Controller 
  • Lønnssjef og lønnsmedarbeider  
  • Regnskapsmedarbeider
  • Finansanalytiker  
  • Forsikringsspesialist 
  • Cash Management og deoptmedarbeider

 

Vederlagsfri kursing som en ekstra tjeneste når du benytter Glasspaper People til rekruttering for å dekke dine behov:

Rekruttering innen Økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring  

Glasspaper People er en del av Glasspaperkonsernet. Glasspaper Learning er en av Norges største kursleverandører. Ved å benytte Glasspaper People til rekruttering får du som kunde vederlagsfri kursing som kan benyttes på den rekrutterte medarbeideren, ekesmpelvis avansert Excel, Project, prosjektledelse som Prince2, Få ting gjort (FTG) etc

 

Vurderer du å rekruttere personell innen økonomi, regnskap, forsikring eller finans? 
Fyll ut skjemaet nedenfor, eller ring vår rekrutteringssjef Lee Harald Aas på telefon 410 32 000 i dag og vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale.

 

Benytt vårt oppdragsskjema, så kontakter vi deg!

Navn
Bedrift
E-postadresse
Telefon
Kort oppdragsbeskrivelse
Hvordan kom du i kontakt med Glasspaper?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Avdelingsleder Rekruttering og Bemanning

Lee Harald Aas

41032000

lha@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen