Bli mer produktiv med Copilot!

For få år siden ville det vært helt utenkelig å forestille seg og ha tilgang til en assistent som står klar til å bistå deg med alle de daglige tidstyvene - én som kan søke og sortere informasjon i den endeløse innboksen din, én som kan dytte deg i gang med PowerPoint-presentasjonen når hodet er tomt for kreativitet, og én som kan sørge for at du aldri igjen går fra et møte uten en videre oppfølgingsplan.

Ved å skaffe en tilleggslisens til Copilot for Microsoft 365 får du tilgang til denne gode AI-hjelperen i mange av de Microsoft 365-produktene du bruker i ditt daglige arbeid. Denne artikkelen gir deg en enkel oversikt over hvilke muligheter som ligger i verktøyet, og hva du kan gjøre for å øke dine egne kunnskaper og ferdigheter når du skal i gang med å bruke Copilot for Microsoft 365. 

Bruk Copilot til å rydde unna rutineoppgavene

Copilot har blant annet muligheten til å oppsummere dagens mailtråder og å oppdatere seg på Teams-kanalene dine. Du kan kjapt og enkelt be Copilot om å gi deg en oversikt over hva som må følges opp umiddelbart, og hva som kan vente litt. La heller Copilot bruke tiden på å dypdykke i e-posttråder og Teams-chatter, så kan du bruke tid på noe annet.  

Bruk Copilot til å styrke samarbeid med kolleger

Forestill deg dette velkjente scenarioet - du prøver å planlegge et møte og har så langt sjonglert mellom fire kalender-vinduer for å finne et tidspunkt hvor alle er ledige. Da kan det være godt å vite at Copilot har tilgang til den samme organisasjonsdataen som deg, så hva med å heller spørre Copilot i Outlook om å foreslå et møtetidspunkt for dere? Siden du allerede er i gang så kan du kanskje få Copilot i Teams til å både transkribere, referere og lage oppfølgingspunkter fra møtet i tillegg?

Bruk Copilot til å øke kreativitet og produktivitet

Blir du litt tømt for energi av å se på det hvite, blanke arket som møter deg når du trykker på «Nytt dokument» i Word eller PowerPoint? La Copilot sette opp et forslag til deg, så har du et fint utgangspunkt å jobbe videre med. Ønsker du å sette opp et diagram i Excel, men sliter med å tenke ut hvilken diagramform som egner seg best for datasettet ditt? Hør hva Copilot tenker, og la deg inspirere av forslagene til din kreative AI-sparringspartner.

Vi hjelper deg med å heve din kompetanse i Copilot for Microsoft 365 

Hos Glasspaper holder vi tett følge med den hurtige utviklingen innen Copilot for Microsoft 365, og vi har spesialisert oss på å tilby deg kunnskapen og ferdighetene som er nødvendig for at du skal kunne ta i bruk Copilot i din arbeidshverdag. Vi tilbyr kurs som passer for både nybegynnerne og de viderekomne. Kursene kombinerer teoretisk kunnskap, praktiske oppgaver og caser for å ruste deg til å møte Copilot i din egen arbeidshverdag.