NYHET! EC Council CEH v13: Verdens første AI-drevne Ethical Hacker kurs

I en tid der cybersikkerhet er viktigere enn noensinne, tilbyr EC-Council sitt Certified Ethical Hacker (CEH)-kurs grundig opplæring for de som ønsker å bli eksperter på etisk hacking. Dette er en globalt anerkjent sertifisering som gir deltakerne nødvendige verktøy og teknikker for å identifisere og eliminere potensielle trusler i cybersikkerhetslandskapet, samt forebygge sikkerhetsbrister og dermed beskytte systemer og data.

Nå introduseres den seneste versjonen, v13, med flere oppdateringer og forbedringer fra sin forgjenger v12, og inkluderer nå blant annet AI/KI-elementer for å holde tritt med den nyeste utviklingen innen cybersikkerhet.

Nyheter og endringer i v13

1. Utvidet og oppdatert kursinnhold med fokus på kunstig intelligens og trusselmodeller

CEH v13 inkluderer et fornyet og utvidet innhold med nye moduler og emner i tråd med de nyeste trendene og teknologiene innen cybersikkerhet og som sikrer deltakeren et godt forsvar mot nåværende og fremtidige digitale utfordringer.

Viktige tillegg inkluderer:

  • Kunstig intelligens (AI) i cybersikkerhet: Gir inngående forståelse og kunnskap om hvordan AI og maskinlæring kan brukes for både å angripe og forsvare nettverk.
  • IoT-sikkerhet: Handler om hvordan håndtere sårbarheter i Internet-of-Things-enheter, som blir stadig mer utbredt i både personlige og profesjonelle miljøer.
  • Skysikkerhet: Hvordan sikre skyinfrastruktur og applikasjoner, for å gjenspeile dagens økende skifte mot skybaserte løsninger.
  • Trusselmodeller: Deltakerne gis en grundigere forståelse av hvordan identifisere, analysere og håndtere trusler gjennom ulike metoder og rammeverk.

2. Praktiske øvelser og erfaring

CEH v13 vektlegger viktigheten av praktisk læring, og implementerer derfor flere og forbedrede praktiske lab-øvelser. Deltakerne gis mulighet til å arbeide med ekte scenarier som simulerer etiske hacking-teknikker, og på denne måten opparbeide avgjørende praktisk erfaring for å styrke teoretisk kunnskap, samt forberede seg på faktiske cybersikkerhetsutfordringer.

3. Oppdaterte verktøy og teknikker 

Kurset inkluderer de seneste verktøyene brukt av etiske hackere, og gir deltakeren ferdigheter i etterspurt programvare og teknikker. Dette inkluderer oppdateringer av eksisterende verktøy, samt introduksjon av nye, som gjenspeiler dagens industristandarder. 
I tillegg inkluderer den nye v13-eksamenen flere scenario-baserte spørsmål som krever at deltakerne anvender egne kunnskaper på en praktisk måte, som gir en forbedret ferdighetsvurdering. 

4. Fokus på compliance og lovgivning

Compliance og lovgivning er også vektlagt i v13, noe som er essensielt for de som jobber innenfor cybersikkerhetsfeltet. Deltakerne lærer om relevante lover og forskrifter, samt hvordan implementere sikkerhetsstandarder i egne organisasjoner.

EC-Council sitt Certified Ethical Hacker v13-kurs er et avansert program som gir deltakerne en dypere forståelse av etisk hacking og cybersikkerhet. De betydelige oppdateringene fra v12 til v13, gjør dette kurset til en verdifull investering for alle som ønsker å utvikle sine ferdigheter innen cybersikkerhet. For de som aktivt vil beskytte organisasjoner mot nåværende og fremtidige cybertrusler, er CEH v13 en god investering.


TILBUD! Bestill ditt kurs før 30. november 2024 og få gratis oppgradering til CEH v13 Elite kurspakke
Bestill ditt kurs innen 30. november og motta gratis oppgradering til CEH v13 Elite. Dette gjelder også for bestilling av kurs det kommende året, - så lenge bestillingen legges før 30. november 2024. 

Inkludert i CEH v13 Elite kurspakken får du en rekke ekstra fordeler som kan hjelpe deg med dypere forståelse og kunnskap, samt gode hjelpemidler mot videre sertifisering.

CEH v13 Elite pakken inkluderer følgende:
•    Offisiell kursdokumentasjon 
•    6 måneders tilgang til offisielle iLabs
•    1 x eksamensvoucher
•    Eksamensforberende materiell
•    Tilgang til Ethical Hacking Videobibliotek
•    C|EH Engage 
•    Global C|EH Challenges 
•    C|EH Practical Exam 

 

Klar til å bestille?

Les mer og bestill kurs