PECB Titanium partner for the year!

Forrige uke deltok vi på den årlige PECB konferansen, denne gangen avholdt i Amsterdam. Under konferansen mottok Business Manager, Trude Dahl Helland, anerkjennelsen Titanium Partner for the Year 2024. Vi er stolte over å være den eneste nordiske leverandøren som mottok denne utmerkelsen, som anerkjenner vår innsats for høy kvalitet og kontinuerlig innovasjon innen opplæring og sertifisering.

Dette er andre år på rad vi blir anerkjent som Titanium Partner for the Year, og femte gang vi blir tildelt Nordic reseller of the Year-prisen. Denne gjentatte anerkjennelsen viser at vårt arbeid med å tilby opplæring og verdifulle kursopplevelser i det norske markedet blir lagt merke til, og vi er dypt takknemlige for tilliten fra våre kunder og samarbeidspartnere.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Vi legger stor vekt på å tilby opplæringsløsninger av høy kvalitet, tilpasset dine spesifikke behov. Våre kurs ledes av erfarne instruktører som kombinerer pedagogisk kompetanse med praktisk erfaring, og som gjør komplekse temaer som informasjonssikkerhet, personvern og risikovurdering forståelige og anvendbar i ditt daglige arbeid.

Leter du etter kompetanse for å møte nye og eksisterende regulativer og ISO-standarder? Da kan du være trygg på at vi leverer opplæring, sertifisering og veiledning innenfor anerkjente ledelsessystemer. Vi ser frem til å støtte din utvikling og sikre at du har kunnskapen som kreves for å lykkes i et stadig mer komplekst forretningslandskap

Vi leverer i dag PECB-kurs innen følgende forretningsområder:
ISO 27001: Informasjonssikkerhet
ISO 42001: Artificial Intelligence Management System
ISO 27701: Håndtering av Personvern
ISO 27005: Risikostyring
ISO 37001: Anti-Bribery Management System
ISO 27035: Incident Manager
ISO 22301: Business Continuity Management
ISO 31000: Risk Management
ISO 9001: Kvalitetsystem
NIS2
DORA
GDPR
Certified Lead Cybersecurity Manager

Takk til våre kunder og partnere som har bidratt til denne suksessen – vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!