Hva er nytt innen endringsledelse?

Nå skjer flere oppdateringer innen endringsledelse, og kurset vårt har derfor fått en helt ny beskrivelse som blant annet reflekterer hvordan endringer er kontinuerlig. I denne artikkelen får du innsikt i noen av de oppdaterte nyhetene.

De viktigste oppdateringene;

✔️ Kursene har blitt enda mer praktisk
✔️ Nye emner har blitt introdusert, blant annet;

1. Dagens organisering av bedrifter, og hvordan de responderer på endring
2. Smidige metoder
3. Håndtering av samhandling
4. Psykologisk sikkerhet

✔️ Material og eksempler er oppdatert i henhold til siste forskning
✔️ Oppfriskning av `Endringer i praksis´ eksempler
✔️ Diskuterte teorier reflekterer at endringer er kontinuerlig

Instruktøren vår Brendan Martin er meget klar for å gjennomføre Change Management kursene på oppdatert versjon. Ikke bare er han bidragsyter på boken, han er også genuint opptatt av samspillet mellom endringsledelse, PRINCE2, Managing Benefits og ITIL. 

Mens mange andre kurs innen endringsledelse fokuserer utelukkende på én tilnærming til å strukturere endringsledelse, tilrettelegger Change Management-kursene fra Management Institute for flere anerkjente metoder for effektiv endringsledelse. Kursene er metodikk-uavhengige og fokuserer på å hjelpe deltakerne med å bygge et solid grunnlag av kunnskap, prinsipper og praksis innen endringsledelse.

Det første kurset på oppdatert versjon gjennomføres i Oslo og virtuelt uken som starter med 21. oktober. Her har du en gylden mulighet til å bli oppdatert på det nyeste innen endringsledelse med både Change Management Foundation og Change Management Practitioner garantert for gjennomføring. 

Visste du at hvis du bestiller både Foundation og Practitioner kurset samtidig, så får du mer enn 20% rabatt? Se prisen for kombinert kurset her: Change Management Foundation and Pracitioner Combined